В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти в Красота

Маникюр с гел лак + Безплатно сваляне на стар гел лак и Неограничен брой декорации само за 9.90лв, от Beauty &Spa Musitta

Маникюр с гел лак + Безплатно сваляне на стар гел лак и Неограничен брой декорации, от Beauty &Spa Musitta

25лв. 9.90лв.

Поръчай Отново

Маникюр с гел лак + Безплатно сваляне на стар гел лак и Неограничен брой декорации само за 9.90лв, от Beauty &Spa Musitta

  •  25лв
  • 60%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
196 Купени ваучери
9.90лв.

Ваучерът включва още:

Красиви и стилни ръце! Маникюр с гел лак + Безплатно сваляне на стар гел лак + Неограничен брой декорации само за 9.90лв. от Салон за красота и спа Musitta

Ръцете говорят много за една жена! Покажете най-доброто от себе си с един перфектен маникюр и сезаредет с много настроение! Гел лакът е идеалното решение за перфектен и поддържан маникюр.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Салон за красота и спа Musitta

Beauty & Spa Musitta е разположен на две нива в гр. Варна.

Предлага голямо разнообразие от услуги и терапии за Вашата красота и здраве.

За Вас ще се погрижи нашия високо квалифициран персонал.

На Ваше разположение са масажи, парна баня, сауна, приключенски душ, зона релакс, козметични процедури за лице и тяло,фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика, грим.

Beauty & Spa Musitta е мястото, където може да откриете най-голямото разнообразие от масажи и терапии за тяло. Тук можете да се откъснете от напрегнатото ежедневие и да се насладите на най-атрактивните и екзотични ритуали от цял свят. При нас можете да почуствате магията на СПА дестинации като Тайланд, Индия, Хавай и др. без да напускате своя град. Древни традиции и революционно нови похвати тук в Beauty & Spa Musitta си подават ръка, са да отговорят компетентно на всяко ваше желание, и решат всеки проблем. Тук е възможно да се насладите на всяка терапия или масаж за тяло в компанията на любим човек или приятелка.

В спа центъра се използват световно доказани марки и се предлага голям избор от ритуали и процедури, които биха задоволили и най-изтънчените вкусове на нашите гости. Терапиите и продуктите са съобразени с най-новите модни тенденции.

Офертата е осигурена от ""ТРАЙЛОГ-КОНСУЛТ-БГ"ЕООД , ЕИК: BG203793672" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 11.04.2016 до 25.04.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4311  дни публикувахме 109,824 оферти и Ви спестихме 24,373,839 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола